У Біляївці Одеської області оголосили жалобу за загиблим 20-річним захисником України

У Біляївці Одеської області оголосили жалобу за загиблим 20-річним захисником України.

У Біляївці Одеської області оголосили жалобу за загиблим 20-річним захисником України. Facebook-сторінка Біляївської міської ради

Події
16 грудня 2022 19:48

Завтра, 17 грудня, у Біляївській міській територіальній громаді оголосили День жалоби у зв'язку із похованням військовослужбовця Андрія Туза. Про це повідомили у пресслужбі Балтської міської ради.

Загиблий захисник України був уродженцем села Мирне. Йому було лише 20 років.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Воїна, який віддав життя за державний суверенітет і територіальну цілісність України, поховають у його рідному селі. Відспівування розпочнеться об 11:30 у храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

Нагадаємо, у п'ятницю, 16 грудня, на фасаді школи №40 в Одесі відкрили меморіальну дошку загиблому захиснику України Володимиру "Моряку" Гусєву. У перші дні повномасштабної війни "Моряк" перебував у рейсі в Дубаї, але у березні він повернувся до України та вступив до лав ЗСУ. Життя "Моряка" обірвалося 10 серпня на Миколаївщині.

Також ми повідомляли, що кілька днів тому в Ізмаїлі попрощалися з ветераном-прикордонником, який підірвався на ворожій міні в Херсонській області.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах