У двох містах Одеської області відмовилися від новорічних ялинок і ілюмінації на вулицях

У двох містах Одеської області відмовилися від новорічних ялинок і ілюмінації на вулицях.

У двох містах Одеської області відмовилися від новорічних ялинок і ілюмінації на вулицях. Фото: izmacity.com

Події
18 грудня 2022 18:59

В Ізмаїлі й Южному Одеській області повідомили про відмову від новорічних ялинок та святкової ілюмінації.

Так, на своїй сторінці у Facebook міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко зазначив, що напередодні Дня святого Миколая в місті зазвичай розпочинали роботи зі встановлення ялинок, запалювали святкову ілюмінацію та відкривали сувенірні лавки, проте цього року через війну все буде інакше.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Було прийнято рішення про те, що ми не будемо встановлювати новорічні ялинки на вулицях міста. Не буде і святкової ілюмінації. В першу чергу це продиктовано бажанням убезпечити ізмаїльчан. Ми маємо дбати про те, щоб наші площі не стали метою для можливих атак ворога, щоб не було провокацій у дворах та на вулицях", – написав мер.

Також ялинки на площі і вуличної ілюмінації не буде у місті Южне.

"У місті Южному на площі Перемоги головна ялинка цьогоріч встановлюватися не буде. Вулична ілюмінація також в цьому році заборонена. У Палаці культури "Дружба" буде прикрашено фойє та встановлена велика ялинка в паркетній залі.", – йдеться у повідомленні Штабу Южненської громади.

Зазначимо, що кілька днів тому у Суворовському районі Одеси біля будівлі райадміністрації встановили новорічну ялинку, для освітлення якої використовують гірлянди зі змінними акумуляторними батареями. Чи встановлюватимуть новорічну ялинку на Дерибасівській, поки невідомо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах