У якому стані перебувають мама з донькою, які постраждали від ракетного удару по Затоці

У якому стані перебувають мама з донькою, які постраждали від ракетного удару по Затоці.

У якому стані перебувають мама з донькою, які постраждали від ракетного удару по Затоці. Фото: facebook.com/psychologypoliceodessa

Події
05 липня 2022 14:57

Постраждала сім'я від ракетного удару по Затоці Одеської області 16 травня все ще перебуває у лікарні. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Психологічну службу поліції.

Так, мама Марія Паскаль зазнала численних осколкових поранень і оглухла, а п'ятирічна Олександра Паскаль після контузії впала в кому. Понад два тижні дівчинка провела у реанімації. У неї був відкритий перелом руки, зламано чотири ребра, травма голови та численні осколкові поранення. На жаль, ногу довелося ампутувати. Раніше Олександра займалася танцями та гімнастикою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації


За словами дідуся дівчинки Олексія Паскаля, його дочка та онука опинилися в епіцентрі вибуху на дачі. Щоб її збудувати сім'я продала майже все своє майно.

Із постраждалими працюють психологи поліції.

"Ми надаємо підтримку сім'ї колеги та сприяємо адаптації маленької Сашка до нових умов життя. На неї чекає важкий і тривалий процес реабілітації", – кажуть фахівці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах