У Малиновському районі Одеси горів житловий будинок: загинув чоловік

У Малиновському районі Одеси горів житловий будинок: загинув чоловік.

У Малиновському районі Одеси горів житловий будинок: загинув чоловік. Фото ілюстративне: kartinkin.net

Події
21 сiчня 2023 10:55

Пізно ввечері 20 січня у Малиновському районі Одеси, на вулиці Овідіопольська, сталася смертельна пожежа. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про спалах надійшло на лінію Служби порятунку о 23:52. Прибувши на місце, рятувальники виявили, що в одноповерховому приватному будинку палає домашнє майно.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

О 00:21 пожежу локалізували, а о 00:32 – повністю ліквідували на загальній площі 40 квадратних метрів. Внаслідок пожежі загинув 70-річний господар. Від ДСНС для боротьби з полум'ям залучали три одиниці техніки та 14 пожежників. На даний момент встановлюються причина пожежі та розмір завданих збитків.

Ще одна резонансна пожежа спалахнула вчора вдень у Суворовському районі Одеси, на вулиці Лузанівська. Так, о 12:49 рятувальників сповістили про спалах у квартирі. На місці рятувальники встановили, що у квартирі на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку зайнялося домашнє майно. О 13:11 пожежу локалізували, а о 13:18 – повністю загасили. Площа загоряння становила 50 квадратних метрів. Під час гасіння вогню представники ДСНС за допомогою автодрабини врятували 41-річного господаря. Врятованого чоловіка оглянули медики – госпіталізація йому не знадобилася. Від ДСНС для гасіння вогню задіяли чотири одиниці техніки та 16 пожежників. На даний момент встановлюються причина пожежі та розмір завданих збитків.

Загалом протягом доби рятувальники гасили в Одеському регіоні 13 пожеж, сім із яких спалахнули в нашому місті.

Один разу рятувальники виїжджали на допомогу "102": у місті Татарбунари Білгород-Дністровського району вони відчинили двері квартири на вулиці Робоча.

Також представники ДСНС тричі надавали допомогу населенню. У Суворовському районі Одеси, на вулиці 21-й кілометр Старокиївської дороги, вони допомогли підвезти чотири кубометри технічної води, у Приморському районі, на вулиці Манежна, відчинили двері квартири, в якій стався прорив трубопроводу системи опалення, а у Київському районі, на вулиці Дюкова, підняли з підлоги на ліжко 86-річного господаря, який упав і не міг самостійно піднятися.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів і обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах