У "Пунктах незламності" в Одесі встановлять Starlink

У "Пунктах незламності" в Одесі встановлять Starlink.

У "Пунктах незламності" в Одесі встановлять Starlink. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
23 сiчня 2023 14:52

Одеська область отримала 55 супутникових терміналів Starlink, які встановлять у "Пунктах незламності". Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Так, термінали регіон отримав від Польщі. Їх розподілять між районами та громадами Одеської області, щоб люди могли користуватися інтернетом у "Пунктах незламності" під час можливих блекаутів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У п'ятницю, 20 січня, в Одесі відкрили ще п'ять пунктів незламності, де городяни в умовах відключення електроенергії можуть підзарядити свої гаджети, зігрітися та попити чаю.

Так, їх відкрили на базі комунального підприємства "Одесміськелектротранс". Наприклад, на Чорноморське козацтво зарядити телефон можна прямо на кінцевій зупинці трамвая №1. Усі пункти незламності працюють з 8:00 до 22:00, а у разі блекауту цілодобово. Вони обладнані генераторами, Інтернетом. В наявності питна вода, електрочайники. Також присутні дитячі куточки, де малюки можуть грати та малювати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах