Увечері одесити чули вибух: що це було

Увечері одесити чули вибух: що це було.

Увечері одесити чули вибух: що це було. Фото: t.me/suspilneodesa

Події
22 липня 2022 21:50

Увечері 22 липня близько 19:10 в Одесі пролунав вибух. Водночас тривогу не оголошували, оскільки причиною вибуху стала робота сил протиповітряної оборони, які збили черговий ворожий безпілотник. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Як повідомили військові, ворог продовжує проведення повітряної розвідки в Одеській області, запускаючи безпілотні літальні апарати з напрямку моря.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Сьогодні ППО знищила ворожий безпілотник, який намагався відстежувати узбережжя та портову інфраструктуру.

Про те, що ворог останніми днями намагається інтенсивніше проводити повітряну розвідку, також повідомив у своєму вечірньому зверненні речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Представник ОВА зазначив, що ситуація в регіоні повністю контрольована, проте громадянам не варто забувати про високу ймовірність завдання ракетних ударів та мінну небезпеку. До того ж через спеку на Одещині зберігається підвищений рівень пожежної небезпеки, тому не варто кидати недопалки або розводити вогонь на території, де є суха рослинність.

За даними Генерального штабу ЗСУ, станом на 18:00 22 липня ворог утримує в акваторії Чорного моря два носії високоточної зброї сумарним залпом до 16 крилатих ракет типу "Калібр".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах