В Одесі чоловік зірвав прапор України та викинув його на смітник

В Одесі чоловік зірвав прапор України та викинув його на смітник.

В Одесі чоловік зірвав прапор України та викинув його на смітник.

Події
23 травня 2022 13:02

22 травня на проспекті Небесної Сотні в Одесі невідомий чоловік зірвав прапор України і викинув його на смітник. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Так, очевидці повідомили поліцію про чоловіка, який поглумився над прапором України. Під час спілкування із правоохоронцями затриманий висловлював підтримку РФ. Його передали слідчим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всього за вихідні патрульним надійшло 1925 повідомлень на виклик. У період з 21 по 23 травня в Одесі копи перевірили 87 підозрілих осіб та зупинили і 17 п'яних водіїв.

П'яний антирекорд поставив водій автомобіля "Рено" на трасі Київ-Одеса, драгер підтвердив 2,56 проміле алкоголю у його крові. Водія усунули від керування машини та склали на нього адміністративні матеріали.

Вчора ввечері на вулиці Академічної водій автомобіля "Хюндай" врізався у дерево. У його крові також знайшли алкоголь – 2, 31 проміле. На водія на нього склали адміністративні матеріали.

22 травня на Балківській водій мотоцикла наїхав на пішохода, який проходив дорогу у недозволеному місці. Двох чоловіків забрали до лікарні. На місці працював слідчий.

Увечері 21 травня під час обшуків підозрілого чоловіка у Приморському районі у нього знайшли зброю, гранату та патрони. А в його будинку зберігалося багато наркотиків.

Сьогодні вранці, 23 травня, на вулиці Заболотного зупинили авто "Мазда", на якому встановили спецсигнали без дозволу. Їх у водія забрали, а на нього становили адміністративні матеріали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах