В Одесі планують побудувати об'єкти, які генеруватимуть електроенергію

В Одесі планують збудувати об'єкти, які генеруватимуть електроенергію.

В Одесі планують збудувати об'єкти, які генеруватимуть електроенергію. Фото: climategist.com

Події
03 сiчня 2023 16:16

Мер Одеси Геннадій Труханов провів засідання робочої групи щодо розробки програми енергетичної безпеки Одеси. Це систематичний документ, який не лише дозволить забезпечити безперебійну роботу всіх постачальників послуг, а й дозволить поступово змінювати підхід до енерго-, водо- та теплопостачання. Про це повідомили у пресcлужбі міськради.

У засіданні взяли участь представники компаній ДПЕК, НЕК Укренерго, Одеська ТЕЦ, Інфоксводоканал, Одесагаз. Кожен надав свої пропозиції та доповнення до програми.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Основне питання – можливість будівництва об'єктів власної генерації електроенергії у регіоні. Це можуть бути як газотурбінні установки, так і сміттєпереробний комплекс, який може генерувати енергію та джерела відновлюваної енергії.

За словами мера, всі варіанти будуть розглянуті експертами з енергетики, які беруть участь у створенні програми. Після цього, першочергове завдання – розробити технічні умови та покроково рухатися далі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах