В Одесі планують закупити генератори на суму понад 20 мільйонів гривень

В Одесі планують закупити генератори на суму понад 20 мільйонів гривень.

В Одесі планують закупити генератори на суму понад 20 мільйонів гривень. Фото: rental-power.com.ua

Події
17 листопада 2022 21:44

В Одесі п'ять комунальних підприємств оголосили тендери на придбання генераторів загальною вартістю 20 мільйонів 259 тисяч гривень. Відповідні тендери з'явились на сайті державних закупівель Prozorro. Про це повідомив Центр публічних розслідувань.

Так, "Грантовий офіс "Одеса 5Т" планує закупити 71 дизельний генератор на суму вісім мільйонів 629 тисяч гривень. Отримати генератори підприємство має у період з 1 січня до 28 лютого 2023 року.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Для шкіл Малиновського району хочуть придбати 16 бензинових генераторів вартістю три мільйони 360 тисяч гривень. Згідно з умовами тендеру, ці генератори мають бути 2021-го чи 2022-го року випуску. Поставити їх мають до 4 грудня цього року.

Також до цієї дати очікується поставка 20 генераторів за 4,2 мільйона гривень до 20 шкіл Приморського району. Ще 20 генераторів мають до 20 грудня встановити в освітніх закладах Київського району. Загальна вартість цієї закупівлі становить 2,2 мільйона гривень.

Трохи менше коштів на закупівлю генераторів планує витратити Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Суворовського району. Ця комунальна установа готова заплатити за 17 генераторів один мільйон 180 тисяч гривень. Поставити генератори мають до 20 грудня поточного року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах