В Одесі працівник цивільного захисту мерії пропагував "російський світ" в Однокласниках

В Одесі працівник цивільного захисту мерії пропагував "російський світ" у Однокласниках.

В Одесі працівник цивільного захисту мерії пропагував "російський світ" у Однокласниках. Фото: odpublic/t.me

Події
24 сiчня 2023 12:27

В Одесі затримали пенсіонера, який працював у "Запасні пункти цивільної оборони Одеської міської ради" і прямо на робочому місці старанно розповсюджував в інтернеті публікації на підтримку російських військових у соцмережі "Однокласники". Про це стало відомо із судового реєстру.

Так, він розміщував у соцмережі публікації наступного змісту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Наші Z-льотчики бойових штурмовиків Су-25СМ "Грач" ВКС Росії. Вони нарівні з вертольотами-основна вогнева підтримка нашої піхоти. Бережи Вас Бог, мужики!", - написав він на своїй сторінці.

Сам чоловік народився у Росії, у селищі Ханіно Тульської області, але живе в Одесі та має український паспорт. Після каяття в суді йому дали три роки умовно. Тепер він повинен відзначатися та повідомляти, якщо змінить місце проживання чи роботи.

Нагадаємо, що Приморський районний суд Одеси відправив на п'ять років до в'язниці мешканку Херсонської області Любов Жовбу, яка у складі "дільничної виборчої комісії" брала участь в організації та проведенні російського псевдореферендуму з анексії тимчасово окупованих територій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах