В Одесі працівники лікарні підозрюють у розтраті понад 1,5 мільйона гривень

В Одесі працівники лікарні підозрюють у розтраті понад 1,5 мільйона гривень.

В Одесі працівники лікарні підозрюють у розтраті понад 1,5 мільйона гривень. Фото: ukranews.com

Події
20 червня 2022 13:08

В Одесі чиновник незаконно розтратив гроші Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, коли тимчасово виконував обов'язки генерального директора підприємства. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції.

Так, чоловік уклав договір із фірмою, що займалася продажем товарів, необхідних для запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби на загальну суму 2 875 000 гривень. Але через необґрунтоване підвищення ціни за одиницю товару, розтратив частину коштів на користь постачальника. Матеріальні збитки, заподіяні Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, склали 1 502 370 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правопорушнику про підозру у частині 5 статті 191 Кримінального кодексу України. Йдеться про розтрату чужого майна шляхом зловживання посадовцем своїм службовим становищем, скоєному особливо великих розмірах. Чоловікові загрожує від семи до дванадцяти років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваного запобіжного заходу. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах