В Одесі шукають зниклу 15-річну Ясинську Марію (оновлено)

В Одесі шукають зниклу 15-річну Ясинську Марію - фото

В Одесі шукають зниклу 15-річну Ясинську Марію - фото

Події
16 сiчня 2023 20:28

Одеським районним управлінням поліції №1 розшукує 15-річна Ясинська Марія, яка 13 січня пішла з дому і зараз її місце знаходження невідоме. Про це повідомляє Нацполіція Одеської області.

Прикмети : зріст 165-170 сантиметрів, середня статура, темне волосся, зелені очі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Була одягнена: у сірі джинси, чорні светр та куртку (на спині емблема черепа), чорні кеди. При собі мала чорний рюкзак із різнобарвними наклейками.

Якщо ви володієте якоюсь інформацією про місце знаходження дівчини, просимо зателефонувати до поліції за телефоном (048) 779-49-62 або на спецлінію "102".

В Одесі шукають зниклу 15-річну Ясинську Марію.В Одесі шукають зниклу 15-річну Ясинську Марію. Фото: od.npu.gov.ua

ОНОВЛЕНО: Дівчину знайшли. З нею все гаразд.

Нагадаємо, що Ізмаїльські поліцейські розшукують підозрюваного у шахрайстві та незаконному поводженні з бойовими припасами Далакова Владислава Сергійовича. Чоловіку заочно повідомили про підозру.

За версією поліції, мешканець Ізмаїла 1994 року народження виставив в інтернеті відеозвернення про те, що проводить збір коштів на свій банківський рахунок для військових, які стоять на блокпостах та охороняють місто. Таким чином, "волонтер" зібрав від громадян 30 тисяч гривень, але на допомогу військовим їх не використав. Загалом від протиправних дій ізмаїльця постраждали 26 громадян.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах