В Одесі відновили послугу "єМалятко": де її можна отримати

В Одесі відновили послугу "єМалятко": де її можна отримати.

В Одесі відновили послугу "єМалятко": де її можна отримати. Фото: mi100.info

Події
31 серпня 2022 12:38

Центр адмінпослуг в Одесі відновив прийом документів на надання послуги "еМалятко". Про це повідомляє пресслужба Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради.

Прийом документів на отримання комплексної послуги відновили. На даний час послуга доступна у пологовому будинку Одеської обласної лікарні (вулиця Академіка Заболотного, 26/32) та пологовому будинку №7 (вулиця Космонавтів, 11/13).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найближчим часом відновили прийом документів на отримання комплексної послуги "Малятко" у всіх пологових будинках міста, а також територіальних підрозділах ЦНАПу за адресами:

– вулиця Косівська, 2Д;

- Проспект Добровольського, 106.

"ЄМалятко" – це комплексна державна послуга в Україні для батьків новонароджених, запущена у 2020 році. Проект передбачає, що за однією заявою батьків можна отримати до дев'яти державних послуг від різних органів влади, пов'язаних з народженням дитини, таких як реєстрація народження та місця проживання дитини, призначення фінансової допомоги при народженні тощо. Порівняно з попереднім способом отримання цих послуг кількість необхідних візитів до державних органів була зменшена з 11 до 0, а кількість необхідних документів, які потрібно до них подати – з 37 до 1. Заяву на отримання послуги можна подати онлайн через портал "Дія" або в пологовому будинку (до виписки), у ЦНАП.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах