В Одесі відновлюють багатоповерхівку, в яку потрапила російська ракета

В Одесі відновлюють багатоповерхівку, в яку потрапила російська ракета.

В Одесі відновлюють багатоповерхівку, в яку потрапила російська ракета. Фото: cкріншот відео зі сторінки facebook.com/kirill.timoshenko

Події
13 червня 2022 19:45

Житловий комплекс "Тірас" в Одесі, куди потрапила російська ракета, продовжують відновлювати. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на главу Офісу президента Кирила Тимошенко.

У двох секціях було пошкоджено чотири поверхи – несучі конструкції, системи водопостачання, водовідведення, енергопостачання та ліфтове обладнання. На даний момент повністю відновлено перекриття третього поверху та всі вертикальні елементи будівлі. Встановлюється опалубка для перекриття 4-го поверху.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Повністю відновити несучі бетонні конструкції заплановано в липні. Після цього будуть зведені стіни, прокладатимуть інженерні мережі та монтуватимуть вікна та двері. Усі роботи плануємо завершити восени. Будинок відновимо, але людей не повернемо. Це трагедія нашого сьогодення", – зазначив Тимошенко.



Нагадаємо, трагедія сталася напередодні Великодня, 23 квітня. Від удару загинули вісім людей, серед них – немовля зі своєю мамою та бабусею, а також сімейна пара, яка чекала на первістка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах