В Одесі виявили вибухівки біля пірсу: звіт патрульних за добу

В Одесі виявили вибухівки біля пірсу: звіт патрульних за добу.

В Одесі виявили вибухівки біля пірсу: звіт патрульних за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
17 вересня 2022 12:46

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 825 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 52 підозрілі особи, доставили до відділення поліції 15 порушників комендантської години, виявили три факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили 12 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У місті трапилася одна ДТП із потерпілим. Так, учора вдень на вулиці Академіка Корольова у дворі водій автомобіля Toyota, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на пішохода. Чоловіка доправили до лікарні. На місці ДТП працювали слідчі та патрульні поліцейські.

Відео: facebook.com/odesapolice

Сьогодні вранці на вулиці Черняховського патрульні поліцейські зупинили автомобіль Audi. Водій поводився підозріло. Під час поверхневого огляду транспортного засобу в багажному відділенні знайшли близько двохсот набоїв до різної зброї. Чоловіка затримали та передали слідчим для подальшого з'ясування обставин.

Речник Патрульної поліції підкреслила, що море, як і раніше, несе небезпеку. Так, учора вдень у Київському районі біля пірсу у воді було знайдено вибухонебезпечні предмети. Патрульні поліцейські огородили місце небезпечної знахідки та надали допомогу в роботі спеціалістам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах