В Одесі встановили величезний дев'ятисвічник

В Одесі встановили величезний дев'ятисвічник.

В Одесі встановили величезний дев'ятисвічник. Фото: facebook.com/chabad.odessa

Події
16 грудня 2022 15:05

Незважаючи на всі труднощі, на Приморському бульварі в Одесі встановили величезний дев'ятисвічник. Про це повідомляє Одеська юдейська релігійна громада "Хабад Одеса".

Традиційно запалення першої ханукальної свічки зазвичай проходить біля пам'ятника Дюку-Де-Решелля. Однак цього року не буде святкових масових заходів через воєнний стан.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, Ханука – це єврейське свято свічок, які символізують перемогу добра над злом, світла над пітьмою. Його відзначають із 28 листопада по 6 грудня.

Хануку іноді називають "єврейським різдвом", однак спільного у цих свят практично нічого немає. Справді, через плаваючу дату Ханука іноді випадає на кінець грудня-початок січня. Однак суть та історія "Свята світу" докорінно відрізняються від різдвяних традицій.

В Одесі встановили величезний дев'ятисвічник.В Одесі встановили величезний дев'ятисвічник. Фото: facebook.com/chabad.odessa


В Одесі встановили величезний дев'ятисвічник.В Одесі встановили величезний дев'ятисвічник. Фото: facebook.com/chabad.odessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах