В Одесі затримали проросійського інтернет-агітатора: ним виявився чиновник авіаційної галузі

В Одесі затримали проросійського інтернет-агітатора: ним виявився чиновник авіаційної галузі.

В Одесі затримали проросійського інтернет-агітатора: ним виявився чиновник авіаційної галузі. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Події
16 травня 2022 12:11

Сьогодні, 16 травня, в Одесі затримано проросійського інтернет-агітатора – керівника структурного підрозділу держпідприємства. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу СБУ в Одеській області.

Так, йдеться про колишнього чиновника одного із об'єктів критичної інфраструктури авіаційної галузі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У своєму акаунті поширював заклики до дій, спрямованих на зміну кордонів території та державного кордону України. Він активно поширював у соціальній мережі "Вконтакте" матеріали із закликами до повалення конституційного ладу та захоплення державної влади в Україні. Прибічник сепаратизму поширював матеріали антиукраїнських спільнот та пропагував ідеї "російського світу".

Слідчі СБУ повідомили колишнього чиновника про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 109 Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

В Одесі затримали проросійського інтернет-агітатора: ним виявився чиновник авіаційної галузі.В Одесі затримали проросійського інтернет-агітатора: ним виявився чиновник авіаційної галузі. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах