В Одесі затримали трьох можливих колаборантів

В Одесі затримано трьох можливих колаборантів.

В Одесі затримано трьох можливих колаборантів. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
09 сiчня 2023 10:03

Протягом вихідних патрульні затримали трьох осіб, які, ймовірно, причетні до співпраці з країною агресором. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

В одному із випадків інспектори затримали чоловіка у Київському районі міста, який фотографував об'єкти інфраструктури. У його телефоні виявили фото місцевості та різні листування з абонентами країни агресора. Наразі його перевіряють відповідні служби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усього за минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1282 виклики. Також за добу правоохоронці перевірили 17 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 37 порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили 43 водії, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння та виявили чотири факти незаконного обігу наркотичних речовин.

Сталося й одна ДТП із постраждалими. Сьогодні вранці, у суботу на вулиці Середньофонтанській, водій Toyota, за попередньою інформацією, перебував у стані алкогольного сп'яніння, наїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Peugeot. Водія та пасажира Peugeot госпіталізували. На місці працювали патрульні та слідчі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах