В Одесі знову запрацював ресторан KFC

Ресторан KFC влітку 2020 року.

Ресторан KFC влітку 2020 року. Фото Марини Повертайло для Vgorode

Події
18 травня 2022 14:25

Сьогодні, 18 травня, на вулиці Дерибасівській в Одесі знову почав працювати ресторан швидкого харчування KFC. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу компанії.

Так, це не жарт, ми відновили роботу ресторану в Одесі!
Ми настільки намагалися прискорити це, що навіть не встигли заздалегідь попередити вас», – йдеться у повідомленні закладу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Нагадаємо, що ресторан відкрився в Одесі 16 липня 2020 року.

Цікаво, що зовсім поруч розташований ще один популярний ресторан швидкого харчування і конкурент KFC – McDonalds. Але ресторани швидкого харчування McDonald's не працюватимуть у жодній з областей України, доки не закінчиться війна. При цьому всі співробітники продовжуватимуть отримувати зарплати.

Якби українські ресторани працювали за франшизами, частину з них можна було б відкрити, наприклад, у західних областях. Проте, для закладів глобальної мережі це неможливо, пояснював співробітник.

"Наш український McDonald's – глобальна мережа, головний офіс знаходиться в Америці... Ми теж хочемо відкритися, але через безпеку ми не можемо це зробити... Це зворотний бік медалі глобалу. У нас є правила, і коли війна ми не можемо працювати. Якби ми були франшизою як KFC, то змогли б відкритися десь. Усередині компанії були роздуми щодо цього, але не змогли домовитися з глобалом", – пояснив співробітник мережі в Twitter.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах