В одній із громад Одеської області оголосили жалобу за загиблим захисником України

В одній із громад Одеської області оголосили жалобу за загиблим захисником України.

В одній із громад Одеської області оголосили жалобу за загиблим захисником України. Фото: kp.ua

Події
07 серпня 2022 11:53

Сьогодні, 7 серпня, у Кілійській громаді оголосили Днем жалоби за загиблим захисником Геннадієм Зенченком. Про це повідомили у пресслужбі Кілійської об'єднаної територіальної громади.

На знак скорботи за загиблим в День жалоби на всій території Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області приспустять державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних та комунальних підприємств, установ та організацій.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Попрощаються з Героєм також сьогодні. Уранці тіло загиблого воїна привезли автобусом до Кілії. Жалобна хода пройде від вулиці Образко до Свято-Миколаївського храму, де о 12:00 відбудеться прощання. До жалобної колони може приєднатися кожен, хто хоче вшанувати пам'ять бійця, який віддав своє життя за Україну. Після відспівування воїна поховають на Новому кладовищі.

Нагадаємо, 37-річний Геннадій Зенченко загинув внаслідок ворожого артилерійського обстрілу на Донеччині 30 липня. У загиблого залишилися дружина та дві доньки 14-ти та восьми років.

Вічна пам'ять Герою, який віддав своє життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах