Віталій Кім прокоментував можливість висадки російського десанту в Одесі

Віталій Кім прокоментував можливість висадження російського десанту в Одесі.

Віталій Кім прокоментував можливість висадження російського десанту в Одесі. Фото: instagram.com/kimkimvitalii

Події
23 сiчня 2023 17:52

Якщо російські військові спробують висадити десант на Одещині, це буде для них самогубством. Про це заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі "24 канали".

Так, главі прифронтового регіону нагадали останні публікації у західних ЗМІ, в яких висловлюється припущення, що навесні росіяни можуть організувати наступ на Одесу, і навіть наведено карти зі стрілочками, як саме це може статися. Зокрема, одним із можливих сценаріїв розглядається висадка російського десанту під Одесою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Кіма, з військовими проводиться велика робота, під час якої відпрацьовуються навички відбиття атак противника та оборони своїх рубежів. Про цю роботу мало відомо, бо вона не публічна.

"Зараз нам легше вибудувати оборону з урахуванням набутого досвіду та досвіду військових, які весь цей час припиняли спроби наступу. Адже ворог уже висаджував десант. Ми маємо резерви. Ми розраховуємо, що все буде відбито", – сказав голова Миколаївської ОДА.

Він вважає, що для росіян спроби висадитися малими групами і без важкої техніки на територію, де знаходяться українські військові, будуть схожі на самогубство.

"Бо якщо ми їхню важку техніку відбили тут, по суші, то їм нічого не світить, якщо вони висадяться. Їх там ціпками заб'ють місцеві жителі, коли приземлятимуться", – сказав губернатор сусідньої області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах