Ворог знову атакував Одесу іранськими дронами-камікадзе

Ворог знову атакував Одесу іранськими дронами-камікадзе.

Ворог знову атакував Одесу іранськими дронами-камікадзе. Фото ілюстративне: defence-ua.com

Події
25 вересня 2022 08:47

Ніч із 24 на 25 вересня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Ворог знову атакував Одесу дронами-камікадзе. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

Тричі ворог влучив в адміністративну будівлю в центрі міста. Триває рятувальна операція та гасіння пожежі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Один дрон збили сили провоповітряної оборони. Людських втрат немає.

У проросійських пабликах, адміністратори яких знаходяться за межами України, з'явилося відео з місця прильоту. Речник Одеської ОВА Сергій Братчук звернувся до одеситів, які зливають подібні відео ворогові: "Навіть випадкова допомога ворогові є злочином, за який є кримінальна відповідальність. Зрозумійте, що прилетіти може і до вас. Будь-якої хвилини".

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

У своєму Telegram-каналі представник ОВА уточнив, що кримінальна відповідальність загрожує особам, які публікують кадри з прольотом або влучанням ракет, місцями обстрілу або потрапляння снаряду, адресами чи координатами боїв, назвою вулиць, зупинок транспорту, магазинів, заводів, переміщенням українських військових, військовими об'єктами, номерами автомобілів, бронетехнікою та роботою протиповітряної оборони, а також непідтверджені офіційно дані щодо постраждалих чи загиблих.

За поширення інформації про направлення або переміщення зброї та боєприпасів загрожує від трьох до п'яти років позбавлення волі, а за публікацію в соцмережах даних про переміщення, рух чи розміщення ЗСУ порушникам світить від п'яти до восьми років ув'язнення.

За даними Оперативного командування "Південь", на бойовому чергуванні в Чорному морі вздовж кримського узбережжя знаходяться три надводних та один підводний носій високоточної зброї сумарним залпом 28 крилатих ракет морського базування "Калібр". Решта угруповання ворожого флоту в кількості 12 кораблів, як і раніше, маневрує в безпечному районі, не намагаючись наблизитися до підконтрольного Україні узбережжя.

Відео: facebook.com/okPivden

Загрози ракетних ударів і атак дронами-камікадзе залишаються актуальними.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах