З мокрим снігом і жовтим рівнем небезпеки: яка погода буде в Одесі наступного тижня

З мокрим снігом і жовтим рівнем небезпеки: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

З мокрим снігом і жовтим рівнем небезпеки: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: grad.ua

Події
04 грудня 2022 18:58

Згідно з прогнозами синоптиків, найближчими днями на Одещині очікується погіршення погодних умов. Так, за інформацією Українського Гідрометцентру, увечері 4 грудня і протягом 5–6 грудня по всій нашій області пройдуть опади у вигляді дощу з переходом у мокрий сніг та подальшим налипанням мокрого снігу. Пориви вітру сягатимуть 15–17 метрів за секунду.

Через погіршення погодних умов у регіоні оголошено І, тобто жовтий, рівень небезпеки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Водночас, згідно з прогнозами Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, опади в нашому регіоні очікуються лише у другій половині тижня.

Так, 5 грудня в Одесі й області буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів. Швидкість східного вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Температура в місті вночі і вдень триматиметься на позначці 0–2 °С морозу. В області стовпчик термометра опуститься до 0–5°С морозу, проте на півдні нашого регіону збережеться плюсова температура – ​​4°С тепла. Через димку видимість на дорогах нашої області вночі та вранці погіршиться до 1–2 кілометрів.

6 грудня очікується хмарна погода, без опадів. Східний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Температура вночі опуститься до 0–5°С морозу, вдень підніметься до 2–7°С тепла. При цьому в північній частині регіону стовпчик термометра навіть удень триматиметься на позначці 2–4° морозу.

7 грудня буде хмарно. На півдні області пройдуть опади у вигляді дощу. Швидкість південно-східного вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Температура вночі – 1-6°С тепла, а на півночі області – 3–5°С морозу. Удень стовпчик термометра підніметься до 5–10°С тепла.

8 і 9 грудня місцями пройдуть дощі. Температура вночі становитиме 2–7°С тепла, а вдень підніметься до 7–12°С тепла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах