З вибухами, але без тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

З вибухами, але без тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

З вибухами, але без тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: reuters.com

Події
09 червня 2022 08:23

Ніч з 8 на 9 червня в Одесі та області пройшла спокійно, без обстрілу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

За його словами, cили оборони Півдня проводять заходи щодо бойової підготовки. Найімовірніше, саме тому деякі одесити чули вибухи вночі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загроза завдання ракетних ударів залишається високою.

"До речі, лише 1% українців з півдня нашої держави добре ставиться до Росії. 92% - погано. З чорноморською люттю", - заявив Братчук.

За даними Оперативного командування "Південь" станом на вечір 8 червня, у Чорному морі угруповання різноманітних сил чорноморського флоту окупантів, тримаючись на безпечній відстані від українського узбережжя, відпрацьовує навчання за бойовою стійкістю за умов застосування проти нього протикорабельних ракет та авіації. В тому числі відпрацьовується застосування сухопутних зенітно-ракетних комплексів "Тор-М2", встановлених на корабельно-катерному складі.

При цьому три надводні і один підводний носій ракетного озброєння готові до завдання ракетних ударів. Напоготові 28 "Калібрів".

Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах