За добу на Одещині гасили 16 пожеж, одна з яких смертельна

За добу на Одещині гасили шість пожеж: серйозні опіки отримав підліток.

За добу на Одещині гасили шість пожеж: серйозні опіки отримав підліток. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
25 сiчня 2023 09:43

За добу, з 24 по 25 січня, в Одеському регіоні гасили 16 пожеж, вісім із яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби у нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Великоплосківській територіальній громаді, селі Тростянець, на вулиці Набережна сталася смертельна пожежа. О 14:28 надійшло повідомлення про спалах у житловому будинку. Горіло домашнє майно в одноповерховому приватному житловому будинку. О 15:13 пожежу локалізували та о 15:52 загасили на площі 20 квадратних метрів. Внаслідок пожежі загинув господар 1955 року народження. Імовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння загиблим. Збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та дев'ять рятувальників.

У Болграді на вулиці Заводській, на території Болградського виноробного заводу, також сталася пожежа. О 23:49 надійшло повідомлення про спалах дерев'яних піддонів та сміття у приміщенні. О 00:05 пожежу локалізували та о 00:07 ліквідували на площі чотирьох квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та вісім пожежників, від місцевої пожежної команди – дві одиниці техніки та чотири особи особового складу.

Зайнявся кіоск у Красносільській територіальній громаді, селі Іличанка, на вулиці Жоліо Кюрі. Горів окремий торговий кіоск відкритим полум'ям. О 00:25 пожежу локалізували та о 00:37 ліквідували на площі 12 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та дев'ять рятувальників.

Був виїзд, вилучення та знищення вибухонебезпечного предмета часів Другої світової війни у Березівському районі, за межами села Білка, ліквідували два артснаряди калібру 45 міліметрів.

Зазначимо, що також рятувальники допомагали тваринам. В Одесі на вулиці Дідріхсон зняли кота з дерева. У Кілії на вулиці Перемоги дістали собаку із важкодоступного місця.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах