За добу на Одещині сталося дві смертельні пожежі: загинуло троє людей

За добу на Одещині сталося дві смертельні пожежі: загинуло троє людей.

За добу на Одещині сталося дві смертельні пожежі: загинуло троє людей. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
23 серпня 2022 09:01

За добу, з 22 по 23 серпня, в Одеському регіоні гасили 21 пожежу, дві з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Надзвичайних подій протягом доби не виникало.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники 14 разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 9,23 гектара.

В Ізмаїлі на проспекті світу сталася пожежа у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Повідомлення про інцидент надійшло до Служби порятунку 22 серпня о 08:13. Площа пожежі становила 40 квадратних метрів. Під час гасіння знайшли тіло (підлогу та особисті дані з'ясовуються) та врятували постраждалу господиню 1968 року народження, яка з опіками нижніх кінцівок потрапила до лікарні. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та вісім пожежників.

Друга пожежа сталася у Роздільнянському районі, селі Новокрасне, що на вулиці Хромова. Повідомлення про нього надійшло рятувальникам 22 серпня о 19.46. Вже на місці пожежники встановили, що горить одноповерховий житловий будинок двох господарів. О 20:31 пожежу локалізували та о 21:27 загасили на площі 60 квадратних метрів. Під час гасіння знайшли двох загиблих (попередньо господиню та сина). Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та 12 пожежників.

Був один випадок виявлення гранати Ф-1 часів Другої світової війни у Вигоді на вулиці Шилова. Її ліквідацію запланували сьогодні.

Не обійшлось і без мінувань. Цього разу дісталося ТЦ "Метро" у селі Лиманка на проспекті Небесної Сотні. Повідомлення надійшло о 14:51. Вивіз виявився хибним.

Був один виїзд на допомогу населенню за межами міста Березівка. О 14:20 там підвезли чотири кубометри технічної води.

Співробітники ДСНС допомогли і рятувальникам. У Затоці, на вулиці Шкільні о 20:30 відчинили двері квартири, де знайшли тіло господині 1955 року народження. Загинула одна людина.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах