За добу в Одесі спіймали трьох можливих колаборантів: один знімав наслідки удару

Звіт одеських патрульні за добу.

Звіт одеських патрульні за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
30 грудня 2022 11:48

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 734 виклики. Патрульні виявили та затримали трьох людей, які, ймовірно, співпрацюють з країною агресором. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

В одному із випадків затримали чоловіка, який знімав наслідки російських терористичних ударів. Усіх затриманих перевіряють відповідні служби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сталося три ДТП із постраждалими.

Учора ввечері, на розі вулиць Недєліна та Чубаєвської, водій авто Toyota наїхала на пішохода. Чоловіка доправили до лікарні. У Малинівському районі зіткнулися два авто. Внаслідок чого одного з учасників ДТП госпіталізували. І ще одна ДТП за участю пішохода сталася на вулиці Балківській. Водій авто ВАЗ скоїв наїзд на чоловіка. За попередньою інформацією, чоловік раптово вибіг на проїжджу частину. Як результат, чоловіка відвезли до лікарні. У всіх випадках на місці працювали патрульні та слідчі, які встановлюватимуть всі обставини подій.

Також за добу правоохоронці перевірили 47 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 11 порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили 19 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Також виявили три факти незаконного обігу наркотиків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах