За добу в Одесі сталося шість ДТП із постраждалими: загинули пішохід та водій

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
25 жовтня 2022 11:41

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 730 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 38 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції шість порушників комендантської години, виявили три факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили вісім водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За добу сталося шість ДТП із постраждалими. Так, на вулиці Успенcькій водій Mitsubishi відчинив двері, не переконавшись у безпеці. У результаті у ці двері врізався велосипедист, який рухався велодоріжкою. Постраждав водій двоколісного.

На Київській трасі водій вантажівки Scania виїхав на зустрічну смугу зіткнувся з автомобілем "ВАЗ", що рухався в напрямку Одеси. Водій легковика від травм помер до приїзду швидкої допомоги. Двох його пасажирів із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували.

Увечері на вулиці Давида Ойстраха автомобіль Renault наїхав на пішохода. Потерпілого забрали до лікарні. А на вулиці Героїв Крут водій машини Honda також наїхав на чоловіка-пішохода. На жаль, постраждалий загинув.

На проспекті Небесної Сотні водій авто ВАЗ не впорався з керуванням та зіткнувся з трьома авто, які їхали у зустрічному напрямку. До лікарні потрапив водій ВАЗу.

На Київській автодорозі біля кафе "Дачне" зіткнулися дві вантажівки. До лікарні потрапив один із водіїв.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах