Загиблому захиснику з Одещини дали звання Героя України: його отримала мама

Загиблому захиснику з Одещини дали звання Героя України: його отримала мати.

Загиблому захиснику з Одещини дали звання Героя України: його отримала мати. Фото: topor.od.ua

Події
15 червня 2022 14:47

15 червня у виконкомі міста Ізмаїл Одеської області відбулася церемонія вручення нагороди Героя України мамі загиблого захисника Владислава Лященка. Про це повідомляє Vgorode.

Владислав Павлович Лященко героїчно загинув 11 лютого 2021 року поблизу селища Новомихайлівка Маріїнського району Донецької області. На той момент бійцю 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу було лише 24 роки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння українському народу солдата Владислава Лященка відзначили орденом "За мужність" ІІІ ступеня, посмертно.

Пам'ять загиблого Героя присутні вшанували хвилиною мовчання, після чого міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко вручив нагороду синові Наталії Олександрівні Лященко.

Вічна пам'ять Герою України!

Владиславу Лященку з Ізмаїлу дали звання Героя України посмертноВладиславу Лященку з Ізмаїлу дали звання Героя України посмертно

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах