Загоряння скирт сіна та міна часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників

Загоряння скирт сіна та міна часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників.

Загоряння скирт сіна та міна часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
31 липня 2022 12:34

За добу, з 30 по 31 липня, в Одеському регіоні гасили 43 пожежі, вісім з яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються загоряння сухої рослинності. За останню добу рятувальники тридцять разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 17,73 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

30 липня о 13:42 до Служби порятунку надійшло повідомлення про спалах скирд сіна та січки у селі Ряснопіль Березівського району. О 18.25 пожежу вдалося повністю ліквідувати. Вогонь повністю знищив три скирти сіна у тюках вагою близько семи з половиною тонн на площі 82 квадратні метри, а також пошкодив дві скирти січки вагою близько шести тонн на площі 30 квадратних метрів. Причини займання та збитки встановлюються. Для боротьби з полум'ям задіяли дві одиниці техніки та сім рятувальників від ДСНС, а також дві одиниці техніки та двох осіб особового складу від агропромислової фірми "Югагросервіс".

Відео: facebook.com/DSNSODE

Упродовж доби рятувальники двічі виїжджали на допомогу населенню. В обох випадках допомога знадобилася мешканцям Ізмаїла. Так, на вулиці Єдності рятувальники допомогли дістати з ями глибиною три метри собаку, а на вулиці Свято-Нікольській відчинили двері квартири, в якій випадково зачинилася малолітня дитина.

Не обійшлося і без вибухонебезпечних знахідок. У селищі міського типу Великодолинське Одеського району виявили 82-міліметрову міну часів Другої світової війни. Вилучити та знищити вибухівку планують сьогодні.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби не виникало. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах