Загроза ракетних ударів і підвищена мінна небезпека: яка ситуація в Одеській області на ранок 28 січня

Загроза ракетних ударів і підвищена мінна небезпека: яка ситуація в Одеській області на ранок 28 січня.

Загроза ракетних ударів і підвищена мінна небезпека: яка ситуація в Одеській області на ранок 28 січня. Фото: facebook.com/okPivden

Події
28 сiчня 2023 10:29

Ніч із 27 на 28 січня в Одесі і Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

У Миколаївській та Херсонській областях, які розташовані поруч із нашим регіоном, зранку вже була повітряна тривога. Представник ОВА вкотре нагадав громадянам, що нехтувати сигналами тривоги не варто, оскільки ворог може знову атакувати нашу енергетичну критичну інфраструктуру ракетами та дронами-камікадзе.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ситуація на Одещині повністю контрольована. У регіоні продовжуються екстрені відключення електроенергії, оскільки ситуація з енергопостачанням залишається складною. На даний момент енергетики роблять все можливе для того, щоб усунути пошкодження, завдані ворожими ракетними ударами напередодні.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Існує висока ймовірність зриву морських мін з якорів, а також їх дрейфування вздовж узбережжя та викиду на берег.

За даними Військово-Морських Сил ЗС України, станом на вечір 27 січня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебували 12 ворожих кораблів, зокрема й два носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп яких складав близько 12 ракет.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах