Затримали росіянина та п'яних водіїв: одеські патрульні відзвітували за добу

Затримали росіянина та п'яних водіїв: одеські патрульні відзвітували за добу.

Затримали росіянина та п'яних водіїв: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: od.npu.gov.ua

Події
21 червня 2022 11:45

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 819 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці затримали семеро порушників комендантської години, перевірили 27 підозрілих осіб та зупинили дев'ять п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Увечері 20 червня на автодорозі Київ-Одеса зупинили п'яного водія авто Hyundai. Драггер показав результат 2, 80 проміле алкоголю в крові, що у 14 разів більше за норму. Чоловіка відсторонили від керування машиною та склали на нього відповідні матеріали.

Вчора на Свяослава Ріхтера зіткнулися машина Toyota та мопед. За попередньою інформацією, водій легковика під час маневрування не переконався у безпеці та не пропустив мопед, який рухався у зустрічному напрямку. Водія мото забрали до лікарні, на місці працював слідчий.

Вчора на узбережжі у Приморському районі зупинили кілька людей. Один із них виявився громадянином країни-агресора, його перевірили на базі. Жодних пояснень він надати не зміг, тому його забрали до відділення поліції.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах