Збита ракета та черговий обстріл: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Збита ракета та черговий обстріл: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Збита ракета та черговий обстріл: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: телеграм-канал "Одеса як вона є"

Події
04 червня 2022 08:16

Ніч, з 3 на 4 червня, в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Вранці по Одещині завдали ракетного удару крилатою ракетою повітряного базування. Літаками стратегічної авіації було здійснено запуск Х-59. Ракета влучила в складські приміщення сільськогосподарського підприємства.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Пожежу оперативно ліквідували рятувальники. За попередньою інформацією, постраждали двоє людей. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група.

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", на даний момент у Чорному морі знаходяться три ракетні та п'ять великих десантних російських кораблів, а також один підводний човен. З підводного човна ворог ввечері 3 червня здійснив запуск ракет із кримського напрямку.

Відео: facebook.com/okPivden

Одну крилату ракету наша ППО збила над морем на Одещині, ще три вдалося збити над Миколаївською областю.

На Одещині Силами оборони системно здійснюються протидиверсійні та інші превентивні заходи, спрямовані на забезпечення безпеки регіону. У зв'язку з цим місцевих жителів просять не розповсюджувати інформацію про навчальні та інші дії, а також про переміщення підрозділів, які забезпечують наш захист.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах