Одеська волейболістка станцювала на матчі та набрала 30 мільйонів переглядів

Одеська волейболістка станцювала на матчі та набрала 30 мільйонів переглядів.

Одеська волейболістка станцювала на матчі та набрала 30 мільйонів переглядів. Фото: nstagram.com/krosha9

Спорт
15 лютого 2022 11:49

32-річна волейболістка з Одеси Юлія Герасимова, яка грає за клуб "Прометей", під час матчу проти польського "Девелоперс" виконала танцювальну імпровізацію. Відео танцю потрапило в Тік-Ток і набрало 30 мільйонів переглядів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Тік-Ток аккаунт rocket_sport.

Так, у січні "Прометей" грав у Польщі та під час технічної паузи спортсменка вирішила підбадьорити свою команду. Танці волейболістки потрапили в трансляцію матчу, а користувач Тік-Тока опублікував фрагмент у своєму акаунті, супроводживши його музикою з фільму "Валеріан та місто тисячі планет". Протягом кількох тижнів ролик переглянули 30 мільйонів глядачів, а у Ютюбі – 2,5 мільйона.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram

Юлія Герасимова і раніше викладала у свій інстаграм кумедні відео. Тепер популярність її облікового запису зросла. Вона написала, що в шоці від того, що відбувається, і щаслива отримувати потік любові та підтримки з усього світу.

Зазначимо, що спортсменка народилася в Одесі та розпочала свій шлях у южненському волейбольному клубі "Хімік". З 2021 року грає за "Прометей" із Дніпропетровської області. Вона є п'ятиразовою чемпіонкою України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах