Одеська спортсменка пропустить чемпіонат світу через участь у ньому росіян та білорусів

Одеська спортсменка пропустить чемпіонат світу через участь у ньому росіян та білорусів.

Одеська спортсменка пропустить чемпіонат світу через участь у ньому росіян та білорусів. Фото: facebook.com/noc.odessa

Спорт
19 травня 2023 11:52

Одеська спортсменка Рената Подолян пропустить чемпіонат світу з тхеквондо у Баку через участь у ньому росіян та білорусів. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України на Одещині.

Чемпіонат відбудеться 29 травня – 6 червня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив віце-президент федерації тхеквондо України Сергій Васильченко, спочатку у заявці була така графа, як Not National, тобто немає національності, а тепер уже видно, що зареєстровані спортсмени із країн-агресорок. Деякі їх військовослужбовці.

Одеська спортсменка Рената Подолян здобула право взяти участь у Європейських іграх (Краків, 21 червня – 2 липня), мала вперше виступити на чемпіонаті світу (категорія "73 кілограм"). Наразі одеситка перебуває у складі збірної України в Італії, де готувалася до цих міжнародних стартів.

Зазначимо, що українським національним збірним командам заборонено змагатися на турнірах, де будуть присутні спортсмени з Росії та/або Білорусії. Відповідний текст наказу опубліковано на офіційному сайті Міністерства молоді та спорту України 12 квітня за підписом Міністра спорту Вадима Гутцайта.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах