Усик – Ф'юрі: де і коли дивитися бій українця за звання абсолютного чемпіона світу

Усик – Ф'юрі: де і коли дивитися бій українця за звання абсолютного чемпіона світу.

Усик – Ф'юрі: де і коли дивитися бій українця за звання абсолютного чемпіона світу. Фото: i.lb.ua

Спорт
17 травня 18:28

З суботи на неділю, 18-19 травня, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик проведе бій проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі. Це буде історичний поєдинок.

Подивитися поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу можна буде за платною підпискою на медіасервісі MEGOGO або на спортивному стрімінговому сервісі DAZN за 790 гривень.

Бої основного карду розпочнуть орієнтовно о 19:00, а поєдинок орієнтовно розпочнеться не раніше ніж о 1:30 за київським часом (тобто вже в неділю).

Вечір боксу розпочнеться, як завжди, з кількагодинного андеркарда. Вихід на ринг двох чемпіонів очікується після опівночі.

Поєдинок буде на Kingdom Arena в Саудівській Аравії. Цей стадіон на футбольних матчах вміщує 26 тисяч глядачів, а на боксерських турнірах цю цифру можна збільшити до 40 тисяч.

Нагадаємо, бій мав бути в грудні минулого року, але Ф'юрі отримав розсічення у тренувальному таборі і було ухвалено рішення про нове перенесення на травень. До речі, боксери вже заявили про готовність провести реванш. Другий бій, за словами організаторів, заплановано на 12-13 жовтня.

@skysportsboxing UNDISPUTED GREATNESS AWAITS! 🔥 #TysonFury #Fury #OleksandrUsyk #Usyk ♬ original sound - Sky Sports Boxing🥊

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах