Одеситка Вікторія Кіосе пробігла лондонський марафон, аби допомогти Україні

Одеситка Вікторія Кіосе пробігла лондонський марафон, аби допомогти Україні.

Одеситка Вікторія Кіосе пробігла лондонський марафон, аби допомогти Україні. Фото: t.me/odesacityofficial

Спорт
08 жовтня 2022 16:22

Одеситка Вікторія Кіосе пробігла лондонський марафон, щоб зібрати гроші для United24. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Усю дистанцію на 42 кілометри Вікторія подолала із прапором України.

Одеситка Вікторія Кіосе пробігла лондонський марафон, аби допомогти Україні.Одеситка Вікторія Кіосе пробігла лондонський марафон, аби допомогти Україні. Фото: t.me/odesacityofficial

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Ніщо не може зупинити людину, ім‘я та країну якої сьогодні вигукували сотні людей. В нас вірять. Вірять в Україну", – написала Вікторія на своїй сторінці у Facebook після марафону.

Одеситка Вікторія Кіосе пробігла лондонський марафон, аби допомогти Україні.Одеситка Вікторія Кіосе пробігла лондонський марафон, аби допомогти Україні. Фото: t.me/odesacityofficial

United24 – глобальний проєкт, ініційований Президентом України Володимиром Зеленським з метою об'єднати людей з усього світу в їхньому бажанні допомогти Україні. Головною складовою цієї ініціативи є онлайн-платформа для збирання коштів на підтримку нашої держави. Зібрані кошти, що надходять на рахунки Національного банку України, спрямовують на потреби оборони, гуманітарну та медичну допомогу і відбудову руйнувань.

Раніше ми розповідали про восьмирічну одеситку, яка сама плете і продає браслети з жовто-блакитних резиночек, щоб зібрати гроші для ЗСУ. Дівчинка вже зібрала та передала на потреби армії дев'ять тисяч гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах