Особливості обміну валюти у ZEN.COM

Техно
23 серпня 2023 12:43

Послуги відомого європейського фінтех-проєкту ZEN.COM, який забезпечує клієнтам вигідні фінансові операції, від 3 липня 2023 року доступні й для українців. Достатньо встановити на смартфон додаток ZEN.COM та відчути легкість в оплаті товарів, послуг, обміні та переказі коштів.

Про курс обміну в ZEN.COM та основні переваги використання сервісу розповімо у статті.

Курс на обмін валюти в ZEN.COM

Мультивалютний рахунок в ZEN.COM з’являється відразу після проходження реєстрації. Його можна використовувати для більш ніж 29 різних валют світу! Витрачати безліч часу на відкриття декількох рахунків у різній валюті більше не потрібно — з єдиного рахунку можна розраховуватися доларами США, євро, польськими злотими, фунтами стерлінгів та ще 25 валютами.

Конвертувати кошти у будь-яку валюту можна безпосередньо в додатку. Комісія за проведення операції буде значно нижчою, ніж у будь-якому звичайному банку чи інших фінансових установах. Це особливо зручно під час закордонного шопінгу в магазинах офлайн чи онлайн — приховані комісії за конвертацію відсутні!

ZEN.COM: переваги сервісу обміну валют

Порівняно з іншими сервісами ZEN.COM має унікальні переваги:

  • мінімальний курс на фінансовому ринку;
  • відсутність додаткових комісій та платежів;
  • зручність та жодної плутанини — єдиний мультивалютний рахунок дозволяє здійснювати всі операції.

До вибору доступні 29+ валют світу — ви самостійно вибираєте, у якій з них проводити оплату чи переказ. Якщо вам знадобиться валюта, з якою ZEN.COM поки що не працює, конвертація відбудеться за міжбанківським курсом у євро.

Ще однією перевагою використання ZEN.COM для проведення обмінних операцій є неймовірна швидкість. Обмін коштів на потрібну валюту та їх зарахування відбувається за лічені секунди. Провівши конвертацію у додатку, можна відразу розраховуватися фізичною карткою ZEN MasterCard, або знімати готівку в банкоматах по всьому світі.

Як обміняти валюту у додатку ZEN.COM

Зареєструвавшись у застосунку ZEN.COM, ви зможете вибрати один із трьох тарифів обслуговування рахунку:

  • Free;
  • Gold;
  • Platinum.

Вартість обслуговування та комісія за конвертацію визначена окремо для кожного тарифу. Під час вибору тарифного плану слід орієнтуватись на власні потреби:

  • бажана кількість фізичних та віртуальних карток;
  • сума коштів, яку плануєте знімати в банкоматах;
  • найбільш використовувані види переказів.

Для тарифів Gold і Platinum діє безкоштовний період користування — 7 днів для оцінювання переваг.

Після завантаження додатку ZEN.COM на смартфон ви отримаєте покроковий алгоритм обміну валюти за мінімальною ціною на ринку. Розширена інформація представлена на сайті zen.com.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах