На Одещині відремонтують трасу за 2,3 мільярда гривень

На Одещині відремонтують трасу за 2,3 мільярда гривень.

На Одещині відремонтують трасу за 2,3 мільярда гривень. Фото: freepik.com

Транспорт та інфраструктура
09 лютого 2022 12:57

Служба автомобільних доріг на Одещині оголосила тендер на ремонтні роботи дороги державного значення М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ. Проекту виділили понад 2,3 мільярди гривень. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на сайт державних закупівель Prozorro.

Так, ремонтуватимуть ділянку км 17+555 – км 35+000 траси М-14. Працівники мають покласти нове покриття, починаючи з цементобетонного пласта, а також нанести дорожню розмітку. Крім того, проект ремонту передбачає створення чотирьох контрольно-вимірювальних пунктів.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Пропозиції на тендер приймаються до 11 березня. Дорогу мають відремонтувати до 31 грудня 2023 року. Відновлюють трасу у рамках програми Президента України "Велике будівництво".

Нагадаємо, що цього року Укравтодор почне реалізацію проекту "Великий та малий велокруги Одещини". Згідно з планом, на Одещині збудують 458 кілометрів велодоріжок, з них 169 кілометрів хочуть зробити у 2022 році (73 кілометри вздовж раніше відремонтованих доріг, 134 кілометри – вздовж узбережжя). Велосипедні доріжки також закладуть у проекти нових трас.

"Малий велокруг" зроблять для того, щоб дістатися велосипедом до курортів навколо Одеси, таких як Чорноморськ, Грибівка, Овідіополь. У той час як "велике коло" пройде вздовж узбережжя на південь області до Затоки, Шабо, Сергіївки та Татарбунарів. Весь проект коштуватиме 1,3 мільярда гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах