Сервіс: у водія одеської маршрутки на ходу відвалився бензобак

Сервіс: у водія одеської маршрутки на ходу впав бензобак.

Сервіс: у водія одеської маршрутки на ходу впав бензобак. Фото: t.me/od_patrolpolice

Транспорт та інфраструктура
11 лютого 2022 16:39

В Одесі у водія маршрутки просто на ходу відвалився паливний бак. Відеозапис пригоди з'явився у соцмережах і на неї звернула увагу поліція. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Патрульної поліції.

Інцидент стався сьогодні в центрі міста на вулиці Пушкінській. Там правоохоронці виявили зламаний автобус. З'ясувалося, що під час руху у маршрутці обірвалося кріплення паливного бака та відбулася розгерметизація паливної системи.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

На щастя, ніхто із людей не постраждав. Патрульні склали на водія адмінматеріали за незадовільний технічний стан транспорту та оштрафували його на 680 гривень. 

Сервіс: у водія одеської маршрутки на ходу впав бензобак.Сервіс: у водія одеської маршрутки на ходу впав бензобак. Фото: t.me/od_patrolpolice

Сервіс: у водія одеської маршрутки на ходу впав бензобак.Сервіс: у водія одеської маршрутки на ходу впав бензобак. Фото: t.me/od_patrolpolice

Нагадаємо, що увечері 9 лютого на вулиці Академіка Заболотного нетверезий водій влетів у маршрутку. За попередньою інформацією, п'яний водій автомобіля Toyota не вибрав безпечну швидкість руху і дистанцію, внаслідок чого зіткнувся з автобусом №232, який рухався в попутному напрямку. Двох пасажирів легковика забрала "швидка". Гонщик 1988 року народження також потрапив до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах