В Одесі змінили рух одного з трамваїв

В Одесі змінили рух одного із трамваїв.

В Одесі змінили рух одного із трамваїв. Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
31 жовтня 2022 16:15

З 1 листопада трамвайний маршрут №10 працюватиме від вулиці Іцхака Рабіна до Старосінної площі в Одесі. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Відповідне рішення було ухвалено за результатами моніторингу пасажиропотоку маршруту та логістики рухомого складу на вулиці Преображенській.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли про те, що 31 жовтня, після закінчення ремонту теплової мережі з випередженням графіка відкрили проїзд Олександрівським проспектом.

Так, Олександрівський проспект ввели в експлуатацію 1973 року. Тепломережа на Олександрівському проспекті відпрацювала вже два експлуатаційні терміни. Тому труби давно вже мали замінити. До мережі підключено 80 житлових будинків, п'ять шкіл та лікарня. Перший етап реконструкції провели у 2021 році. Другий етап планували розпочати після закінчення опалювального сезону – навесні. Однак повномасштабне вторгнення Росії до України зрушило графік робіт.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах