З портів Одеської області вийшли три судна

Із портів Одеської області вийшли три судна.

Із портів Одеської області вийшли три судна. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Транспорт та інфраструктура
09 листопада 2022 16:14

Сьогодні, 9 листопада, з морських портів Одеської області "Одеса", "Чорноморськ" та "Південний" вийшли три судна з 21,6 тисяч тонн масла для країн Азії та Європи. Хоча спочатку мали вийти вісім. Про це повідомляє пресслужба міністерства інфраструктури України.

"Зерновим коридором" в українські порти під завантаження рухаються ще дев'ять суден.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

8 листопада до портів зайшли сім балкерів із українською агропродукцією. Серед них балкер STARVOS під завантаження 55 тисяч пшениці для громадян Ємену, які страждають на продовольчу кризу.

З моменту виходу першого судна з українським продовольством експортовано 10,1 мільйона тонн агропродукції. Загалом із українських портів вийшло 435 суден для країн Азії, Європи та Африки.

Раніше міністр інфраструктури України Олександр Кубраков повідомив, що за дні до портів Великої Одеси зайдуть 14 суден, які вивезуть агропродукцію в рамках "Зернового коридору", а днями з України морем експортують ще понад 270 тисяч тонн агропродукції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах