На Одещині не працюють уже десять пунктів пропуску з Молдовою (оновлено)

На Одещині не працюють уже десять пунктів пропуску з Молдовою.

На Одещині не працюють уже десять пунктів пропуску з Молдовою. Фото: newsmaker.md

Транспорт та інфраструктура
25 листопада 2022 10:55

Сьогодні, 25 листопада, на Одещині не працюють десять пунктів пропуску з Молдовою. Про це повідомляє пресслужба митної служби Молдови.

Так, не працюють наступні пункти пропуску: Лісове-Саїць, Малоярославець-Чадир Лунга, Долинське - Чишмикіой, Виноградівка-Вулканешти, Тютюн-Мирне, Нові Трояни - Чадир Лунга, Рені - Джурджулешниці, Росошани - Брічень, Бронниця – Унгур, Сокиряни – Окниця.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Причиною відключення стало відключення світла на українській стороні, а також деякі технічні проблеми, що виникли в базі даних.

Оновлено:

Як повідомили у Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, ускладнилася робота пункту пропуску "Тютюн" на кордоні з Молдовою, де можуть тимчасово призупинити оформлення людей та транспорту.

У пунктах пропуску "Малоярославець", "Нові Трояни" та "Виноградівка" на кордоні з Молдовою пропускають лише пішоходів. У пункті пропуску "Орлівка" на кордоні з Румунією оформлюють транспорт та пішоходів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах