На трасі Одеса-Рені сталося дві смертельні ДТП: як об'їхати (оновлено)

На трасі Одеса-Рені сталося дві ДТП: як об'їхати.

На трасі Одеса-Рені сталося дві ДТП: як об'їхати. Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
21 березня 2023 10:41

На автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (на місто Бухарест) сталося дві ДТП на різних ділянках дороги. Там утруднений рух. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг на Одещині.

Так, одна аварія сталася на 180 кілометрах, поблизу села Холмське, а друга на 210 кілометрах, поблизу села Суворове.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, біля села Холмське водій вантажівки не впорався з керуванням, внаслідок чого авто перекинулося. А біля села Суворове зіткнулися два великовантажні машини.

На місці подій працюють слідчі, представники Служби автомобільних доріг на Одещині, медики та рятувальники.

Наразі рух біля села Холмське, у напрямку міста Ізмаїл, проходить у реверсивному режимі. Рух біля села Суворове можливий лише однією смугою, частково узбіччям.

Водіїв планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації та дотримуватися правил дорожнього руху.

На трасі Одеса-Рені сталося дві ДТП: як об'їхати.На трасі Одеса-Рені сталося дві ДТП: як об'їхати. Фото: t.me/odesacityofficial

Оновлено:


У поліції Одеської області повідомили, що за першою дорожньо-транспортною пригодою попередньо встановили: близько сьомої години ранку 45-річний мешканець Миколаївської області, керуючи в напрямку міста Ізмаїл завантаженим автомобілем Volvo, неподалік села Нові Трояни не впорався з керуванням та перекинув авто набік. Від отриманих травм водій загинув до приїзду "швидкої".

Щодо другої ДТП, яка сталася приблизно за дві години потому біля селища Суворове, то попередньо відомо: водій вантажівки DAF із напівпричепом, рухаючись у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з такою самою вантажівкою DAF. Водії обох транспортних засобів також загинули.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах