На автодорозі Одеса – Рені буде складно проїхати через ремонт

На автодорозі Одеса – Рені буде складно проїхати через ремонт.

На автодорозі Одеса – Рені буде складно проїхати через ремонт. Фото: facebook.com/DSBT.UA

Транспорт та інфраструктура
09 травня 2023 19:26

З 8:30 години ранку 10 травня по 18:00 вечора 14 травня, на автомобільній дорозі М-15 Одеса – Рені (на місто Бухарест), кілометрі 48+500, біля КПП "Маяки-Зручне" (початок транзитної зони) ), виконуватимуть аварійно-ремонтні роботи. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури на Одещині.

Мета робіт - ліквідація аварійних деформацій покриття (вибоїни, шляхів), що утворилися на даній ділянці доріг, через значний потік автотранспорту (переважно великовантажного).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Дорожні роботи будуть виконуватися без перекриття автомобільного руху, тому просимо водіїв бути уважними на ділянці аварійних робіт, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь Правил дорожнього руху", – йдеться у повідомленні служби.

З 8 травня на Одещині водії вантажних автомобілів зможуть через додаток "Єчерга" або на сайті echerha.gov.ua записатися в електронну чергу для перетину кордону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах