Укрзалізниця анонсувала новий графік руху поїздів із Одеси

Укрзалізниця анонсувала новий графік руху поїздів із Одеси.

Укрзалізниця анонсувала новий графік руху поїздів із Одеси. Фото: od24.info

Транспорт та інфраструктура
24 травня 2023 08:14

"Укрзалізниця" з 10 червня запроваджує новий графік руху поїздів на літній сезон з Одеси. Про це повідомляє пресслужба компанії.

У графіку передбачено поїзд №148/147 Київ – Одеса, який курсуватиме через Черкаси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, у новому графіку поїзду №53/54 Одеса – Дніпро – Одеса продовжили маршрут. Тепер він зможе курсувати до Запоріжжя.

А поїзд №105/106 Одеса – Київ – Одеса опціонально прямуватиме до та зі станції Суми, що дозволить сумчанам добиратися до приморського міста прямим рейсом зі зручним часом прибуття до Одеси.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" на початку травня традиційно змінила графік руху електричок, що прямують по Одеській області. Приміські електрички з Одеси прямують за напрямками до Колосівки, Балти, Роздільної та Білгород-Дністровський. Детальний розклад можна переглянути за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що на тлі активних обговорень петиції, в якій йдеться про необхідність введення в поїздах окремих вагонів для жінок, у компанії "Укрзалізниця" вирішили розглянути це питання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах