Дорогу до одеського аеропорту знову відремонтують

Дорогу до одеського аеропорту знову відремонтують.

Дорогу до одеського аеропорту знову відремонтують. Фото: 7km.net

Транспорт та інфраструктура
30 травня 2023 13:09

Овідіопольську дорогу до одеського аеропорту капітально відремонтують на 13,6 мільйона: планується нова схема руху. Про це стало відомо із сайту держзакупівель Prozorro.

Так, тендер виграла фірма "Росдорбуд". Хоча його провели як "відкриті торги з особливостями". Конкурентів компанія не мала.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відповідно до технічних завдань підрядникам потрібно влаштувати новий фундамент і покриття шосе, а також організувати нову схему руху.

Площа, що підлягає капітальному ремонту, становить 6150 квадратних метрів. Міське управління дорожнього господарства планує заплатити "Ростдорбуду" 13 мільйонів 682 тисячі гривень, до виконання робіт компанія має розпочати з 26 травня, а завершити їх до 31 грудня 2023 року.

Раніше на розробку проектно-кошторисної документації міськрада витратила 460 тисяч гривень. Нову дорогу до Центрального аеропорту почали відбудовувати ще наприкінці 2021 року, перший етап закінчили за рік, тоді на капремонт витратили 27 мільйонів 772 тисячі гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах