В Одесі зменшать кількість маршруток з Пересипського району до центру

В Одесі зменшать кількість маршруток із Пересипського району до центру.

В Одесі зменшать кількість маршруток із Пересипського району до центру. Фото: dsnews.ua

Транспорт та інфраструктура
25 серпня 2023 12:32

В Одесі вдвічі зменшать кількість маршруток із Пересипського району до центру. Нові електробуси повинні зменшити кількість маршрутних таксі, що курсують з Пересипського району. Таке рішення ухвалили на засіданні Одеського виконкому 25 серпня.

Так, "Одесміськелектротранс" дозволило залучити субкредит під гарантії Одеської міської ради для придбання 30 нових електробусів та станцій підзарядки. Їхня загальна вартість становить 13 мільйонів євро.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Головна перевага цього виду транспорту полягає в тому, що для нього не потрібно будувати високоякісні об'єкти інфраструктури.

Проект фінансується за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку та міського бюджету – 2,6 мільйонів євро. Саме на цю суму планується взяти субкредит у Мінфіну.

Повернення кредитних коштів планується з допомогою загального доходу КП ОГЕТ від усіх видів діяльності. Термін реалізації проекту – 2023-2026 роки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах