Через дорожні роботи в Одесі зміниться рух громадського транспорту: додадуть автобуси

Через дорожні роботи в Одесі зміниться рух громадського транспорту.

Через дорожні роботи в Одесі зміниться рух громадського транспорту. Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
05 вересня 2023 20:22

З 6 вересня через проведення робіт з реконструкції перехрестя вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської в Одесі тимчасово змінять рух громадського транспорту. Про це повідомляють у пресслужбі міськради.

Нагадаємо, що рух трамваїв №№ 5, 17, 28 тимчасово зупинять. Роботу маршруток організують із перевезенням усіх пільгових категорій пасажирів, передбачених чинним законодавством України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Автобус № 18т "Куликове поле – 13 станція Фонтану" в режимі руху "маршрутне таксі" за маршрутом:

- у напрямку руху до 13-ї станції Фонтану – від Куликового поля по вулиці Канатна на проспект Гагаріна, Фонтанська дорога, вулиця Горшина, вулицю Дачну, Дачний провулрк, 13 станцію Фонтану (кінцева зупинка);
- у напрямку руху до Куликового поля – від 13-ї станції Фонтану по Фонтанській дорозі по вултці Ляпідовського, Ванний провулок, Фонтанську дорогу, вул., Куликове поле (кінцева зупинка).

Автобус № 5Т "Аркадія – Залізничний вокзал" в режимі руху "маршрутне таксі" за маршрутом:

- у напрямку до залізничного вокзалу – від Аркадії на вулицю Генуезьку, площу Десятого квітня, вулицю Академічну, Французький бульвар, вулицю Леонтовича, вулицю Пантелеймонівську, Привокзальну площу "Залізничний вокзал" (кінцева зупинка);
- у напрямку руху до Аркадії – від Привокзальної площі "Залізничний вокзал" по вулиці Пушкінській на вулицю Мала Арнаутська, вулицю Леонтовича, Французький бульвар, вулицю Академічну, площу Десятого квітня, вулицю Генуезьку, Аркадію (кінцева зупинка).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах