В Одесі через відключення світла не курсує один із трамваїв

В Одесі через відключення світла не курсує один із трамваїв.

В Одесі через відключення світла не курсує один із трамваїв. Фото: gettyimages.com

Транспорт та інфраструктура
23 вересня 2023 08:28

Через відключення світла в Одесі сьогодні, 23 вересня, не курсує трамвай №20. Про це повідомляє пресслужба департаменту міського господарства.

Так, в Одесі відключено ПЛ 110 КВ, що живить підстанції комунальне підприємство "ОМЕТ" для забезпечення роботи трамвайного маршруту №20. Через це в суботу трамваї цим маршрутом курсувати не будуть.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пасажирів перевозять автобусом, який починає роботу о 6:10 і закінчує о 22.02. Остання відправка від Херсонського скверу о 21.04. Інтервал руху 40 хв.

Нагадаємо, масштабне відключення електрики відбувається на вимогу Одеської ТЕЦ для проведення ремонтів у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду. Планове відключення частково торкнеться Приморського, Хаджибейського та Пересипського районів міста. Світла не буде з 05:00 до 18:00. При цьому ДТЕК забезпечить світлом від резервних електроліній об'єкти критичної інфраструктури та клієнтів, які мешкають за адресами, де це можливо. Тут можна ознайомитися зі списком адрес, за якими сьогодні не буде світла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах